Aktualno

NEŠ’ SE KUPATI, DALA BIH TI 500 EURA DA NE DOLAZIŠ Zahtjevna gošća izazvala lavinu komentara

SOBE ZIMMER APARTMAN008

U Facebook grupi “Apartmani Hrvatska 2023. Tražim/nudim (iznajmljivanje)” pojavio se oglas u kojem žena traži kuću na osami u blizini mora, s laganim ulazom u more, terasu s cvijećem te da nema gužve na plaži, a sve po cijeni do 500 eura, piše Večernji.

– Tražim smještaj za sebe i za prijateljicu u nekom lijepom smještaju, 23.08 – 5.9 uz more s privatnom terasom gdje možemo svirati violinu da ne smetamo drugim gostima i s pogledom na more. Želimo terasu s cvijećem, a ne starim željezom pobacanim okolo, što nas je prošle godine dočekalo. Po mogućnosti odmah uz more da nema stepenica i da je lagan ulaz u more. More mora biti čisto i na plazi da nema gužve. Parking mora biti obavezno za jedno auto i siguran od lopova, po mogućnosti garaža. Cijena do 500 eura jer je bolje da dobijete nešto nego da vam stoji prazno – piše u oglasu.

Mnogi su reagirali i ispod oglasa zaredao se niz komentara.

– Ja bih tebi dala 500 eura samo da ne dolaziš – napisala je jedna korisnica.

– Nije problem u tome što tražite, vjerojatno negdje i postoji, ali način na koji tražite je i više nego odbojan i bahat. Možda da promijenite pristup biste i uspjeli. Sretno i lijep pozdrav – poručila je druga.

– Neš’ se kupati…Mislim da si ti odsvirala svoje…morat ćeš početi i plaćati (…) Hahahah iznajmljivači i još uz to dobijete besplatnu glazbu (…) Hoćete još koju muzičku želju (…) Da sam kruha gladna ne bih vam iznajmila samo zbog vaše arogancije. Može vas sram biti tražiti apartman za te uvjete po toj cijeni – samo su neki od komentara.

Pročitajte još

Shaquille O’Neal večeras u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Klevisa Ymeri ostaje u pritvoru: Županijski sud ukida odluku o jamčevini

Dulist