Županija

NERETVA DOLINA ŽIVOTA Županija se predstavila na BIT sajmu

zupanija BIT sajam 150216

‘Neretva dolina života’ je tematska turistička cesta koju je Dubrovačko-neretvanska županija promovirala kao dio ruralne turističke ponude naše Županije, uz vinarije, izlete, ambijentalne restorane, ruralni smještaj, kušaonice, baštinu, događaje i manifestacije.

Članice projektinog tima DNŽ za projekt HERA su Marijeta Hladilo i Jelena Dadić i prisustvovale su Međunarodnoj Burzi Turizma 2016 (BIT) koja se održala u izložbenom centru Fiera Milano Rho u Milanu.

Naime, glavni cilj projekta HERA u kojem je DNŽ jedan od projektnih partenera, je unutar jadranskog područja razviti zajedničku prekograničnu platformu za upravljanje održivim turizmom zasnovanim na zajedničkom kulturnom nasljeđu i njegovu promidžbu.

Svakom od projektnih partera pružena je prilika da promovira svoju kulturnu rutu i predstavi je međunarodnim turističkim operatorima. Dubrovačko-neretvanska županija je uspješno predstavila neretvansku, kao i ostalu turističku ponudu naše Županije na BIT sajmu koji je najvažnija izložba i konferencijsko središte za talijansko i međunarodno tržište, a koji je ove godine okupio više od 2000 tvrtki, 1500 kupaca te 60 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta.

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist

Općina Konavle nastavlja sufinancirati pokaze za učenike i studente tijekom ljeta

Dulist