Crna kronika

NEPROPISNO UKLJUČIVANJE U PROMET Poznate okolnosti pogibije motociklista na Batahovini

NEPROPISNO UKLJUČIVANJE U PROMET Poznate okolnosti pogibije motociklista na Batahovini

Poznate su okolnosti prometne nesreće u kojoj je u poslijepodnevnim satima ponedjeljka smrtno stradao 39-godišnji motociklist.

Prema priopćenju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, do nesreće je došlo kada se 28-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka uključivao u promet s parkirališnog prostora na D-420 pri čemu je oduzeo prednost motociklu dubrovačkih registarskih oznaka. Njime se iz pravca Mokošice u smjeru Dubrovnika, kretao 39-godišnjak koji je uslijed udara i pada s motocikla teže ozlijeđen te je prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je od posljedica prometne nesreće, na žalost, preminuo.

Zbog potreba očevida kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik, promet na ovom dijelu ceste bio je u potpunosti obustavljen do 20,30 sati.

Također, poznate su okolnosti prometne nesreće koja se u jutarnjim satima ponedjeljka dogodila u Komolcu.

Prema pisanju PU dubrovačko-neretvanske, prometna nesreća se dogodila u 13,25 sati u Komolcu kada se 26-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka s parkirališnog prostora na zapadnoj strani Puta od Izvora nepropisno uključivao u promet preko neisprekidane razdjelne crte i pri tom oduzeo prednost prolaska motociklu dubrovačkih registarskih oznaka koji se kretao iz smjera Mokošice prema Dubrovniku. Kontaktom osobnog vozila i motocikla došlo je do pada motocikla na kojem se nalazio 30-godišnji vozač i 25-godišnja putnica koji su zadobili teške tjelesne ozljede te su, nakon ukazane liječničke pomoći, zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist