Grad

NEMA VIŠE PREKIDA U OPSKRBI Stanovnici Ulice Nika Kulišića dobili novi vodoopskrbni cjevovod i mrežu odvodnje

NEMA VIŠE PREKIDA U OPSKRBI Stanovnici Ulice Nika Kulišića dobili novi vodoopskrbni cjevovod i mrežu odvodnje

Rekonstrukcijom 85 metara dotrajalog vodoopskrbnog cjevovoda u Ulici Nika Kulišića Vodovod Dubrovnik riješio je još jednu kritičnu točku na području Dubrovnika.

-Stanovnici Ulice Nika Kulišića sada više neće morati trpjeti prekide u opskrbi pitkom vodom jer smo dotrajali polietilenski cjevovod koji je bio sklon kvarovima zamijenili novim i većim cjevovodom od pocinčanog čelika. Tako smo dugoročno osigurali stabilnu opskrbu na ovom području – rekao je predsjednik Uprave Vodovoda Dubrovnik Lukša Matušić.

U sklopu ove 220 tisuća kuna vrijedne investicije Vodovod je izgradio i novih četrdesetak metara do sada nepostojećeg dijela mreže javne odvodnje u toj ulici.

-Kako smo i obećali na početku mandata, rješavamo probleme jedan po jedan, ali stalno djelujemo. Tako uz Aglomeraciju koja će značajno unaprijediti sustave i vodoopskrbe i odvodnje na području grada putem velikih projekata, paralelno radimo i na manjim zahvatima kojima rješavamo kritične točke koje nisu obuhvaćene tim mega projektom te gradimo manje dijelove mreže. U ovom slučaju riječ je izgradnji nešto više od 40 metara nove mreže fekalne odvodnje koju ćemo spojiti na sustav javne odvodnje – pojasnio je Lukša Matušić.

Sami radovi trajali su mjesec dana, a u sklopu njih rekonstruirani su i postojeći priključci okolnih stambenih objekata.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist