Grad

NEMA PREMA PILAMA Evo kako će autobusi od ponedjeljka voziti do Grada

NEMA PREMA PILAMA Evo kako će autobusi od ponedjeljka voziti do Grada

Zbog izvođenja radova na izgradnji dijela kabelskog raspleta na Ulici Branitelja Dubrovnika, od ponedjeljka 6. listopada u 12 sati do 20. prosinca 2014. uvodi se zabrana prometovanja svim vozilima za smjer vožnje Dom zdravlja – Pile.

Vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila i vozila s posebnom dozvolom koja su prometovala navedenom relacijom za prometovanje prema Pilama usmjeravat će se zaobilazno na Zagrebačku ulicu pa nadalje prema Pilama. Prometovanje vozilima u smjeru od Pila prema Domu zdravlja odvijat će se bez ometanja i bez izmjena.

Budući da se izmjene odnose i na autobuse javnog gradskog prijevoza iz Libertasa obavješatavaju građane da će sve linije dolaskom do Doma zdravlja skretati prema u ul. Vladimira Nazora do Ilijine glavice, te Zagrebačkom ulicom niz vatrogasnu postaju do Pila. Ukrcaj i iskrcaj putnika linija 1A, 1B, 1C, 2, 2A, 3 i 9 na Pilama vršit će se pred bivšom zgradom Atlasa, trenutnom taxi parkiralištu.

U svrhu cjelovitog rješenja obnove prometnice jutros je održan radni sastanak na kojem su uz gradonačelnika Andra Vlahušića i njegovih suradnika sudjelovali predstavnici izvođača radova, Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Vodovoda d.o.o., JP-a Libertas, HEP-a i HT-a. Na sastanku su usuglašeni detalji i dinamika izvođenja radova te je dogovoreno kako će sve uključene strane pružiti dodatne napore kako bi radovi u najmanjoj mogućoj mjeri utjecali na nesmetano odvijanje prometa.

Iz Gradske uprave mole sve sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije.

Pročitajte još

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist