Aktualno

“Ne želimo biti dosadni!”

Očekivani Kolegij direktora komunalnih društava Grada Dubrovnika koji se trebao održati u ponedjeljak, 27. veljače odgođen je. Idući sastanak Kolegija komunalaca najavljen je za 12. ožujka u novim uredima Odjela za komunalne djelatnosti u zgradi tzv. Pentagona.

Kako javljaju iz gradske uprave, svi idući otvoreni kolegiji direktora komunalnih društava ubuduće će se održavati jednom mjesečno, u pravilu drugog ponedjeljka u mjesecu, uz potvrdu na internetskim stranicama Grada Dubrovnika.

– Dosad smo se sastajali svaki tjedan i znalo se dogoditi kako nismo imali stvarnih tema za razgovor i raspravu, već je samo bila riječ o standardnim stvarima. Stoga smo se vodili iskustvom kolegija ravnatelja kulturnih ustanova Grada Dubrovnika, koji svoje sastanke održavaju u mjesečnom ritmu – ističe zamjenik gradonačelnika zadužen za komunalne poslove Niko Šalja, ujedno ističući kako će budući sastanci Kolegija komunalac biti kvalitetniji i pripremljeniji.

– Nadam se da u takvom ambijentu ni novinarska pitanja neće izostati – zaključuje Šalja.

Inače, poznato je kako zamjenik gradonačelnika ne voli raspravljati o problemima o kojima nema izravnog utjecaja, a dvije goruće gradske teme, nezadovoljstvo radnika u Libertasu i prekid izgradnje vodovoda u Gornjim selima, upravo su takvog karaktera.

Pročitajte još

Prodavači s place uskoro sele u Park Luja Šoletića

Dulist

Brodovi prema Lokrumu ipak će zaploviti sutra

Dulist

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik osvaja medalje na natjecanju festivala Biser mora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija