Aktualno

“Ne želimo biti dosadni!”

komunalci novi 2

Očekivani Kolegij direktora komunalnih društava Grada Dubrovnika koji se trebao održati u ponedjeljak, 27. veljače odgođen je. Idući sastanak Kolegija komunalaca najavljen je za 12. ožujka u novim uredima Odjela za komunalne djelatnosti u zgradi tzv. Pentagona.

Kako javljaju iz gradske uprave, svi idući otvoreni kolegiji direktora komunalnih društava ubuduće će se održavati jednom mjesečno, u pravilu drugog ponedjeljka u mjesecu, uz potvrdu na internetskim stranicama Grada Dubrovnika.

– Dosad smo se sastajali svaki tjedan i znalo se dogoditi kako nismo imali stvarnih tema za razgovor i raspravu, već je samo bila riječ o standardnim stvarima. Stoga smo se vodili iskustvom kolegija ravnatelja kulturnih ustanova Grada Dubrovnika, koji svoje sastanke održavaju u mjesečnom ritmu – ističe zamjenik gradonačelnika zadužen za komunalne poslove Niko Šalja, ujedno ističući kako će budući sastanci Kolegija komunalac biti kvalitetniji i pripremljeniji.

– Nadam se da u takvom ambijentu ni novinarska pitanja neće izostati – zaključuje Šalja.

Inače, poznato je kako zamjenik gradonačelnika ne voli raspravljati o problemima o kojima nema izravnog utjecaja, a dvije goruće gradske teme, nezadovoljstvo radnika u Libertasu i prekid izgradnje vodovoda u Gornjim selima, upravo su takvog karaktera.

Pročitajte još

VIJEĆNICI APELIRAJU Grad bi trebao kupiti Skočibuhu na Šipanu

Nora Di Leo

KAZNILI IH ZBOG KORIŠTENJA PALETARA Grad sankcionirao Konzum

Dulist

Svjetski je dan darivatelja krvi!

Dulist