Hrvatska

Ne vraćaju se svi učenici u ponedjeljak u školske klupe

Ne vraćaju se svi učenici u ponedjeljak u školske klupe

Ne vraćaju se svi učenici u školske klupe u ponedjeljak, 18. siječnja. Naime, kako je objavio ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, u školu se vraćaju učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola kao i učenici četvrtih razreda srednjih škola radi bolje pripreme Državne mature.
-Na Nacionalnom stožeru smo iskomunicirali ono za početak nastave. Generalni stav je da nastava za učenike do 4. razreda počinje licem u lice, dakle oni idu u školu, kao i učenici 4. razreda srednjih škola iz potreba bolje pripreme Državne mature koja se provodi na cijelom teritoriju Hrvatske provodi u isto vrijeme, kako ne bi bilo hendikepiranih u smislu stjecanja znanja – rekao je Fuchs, dodajući da će završni razredi ići po pojačanim epidemiološkim mjerama, prenosi Index.
Ostali učenici nastavu će pratiti online. Na pitanje kad bi se svi učenici mogli vratiti u škole odgovorio je: ‘Morao bih baciti grah da znam kako će se razvijati epidemiološka situacija, ali nadam se vrlo brzo. To će biti sigurno jedna od prvih mjera koja će se popuštati.’

Pročitajte još

ČEŠLJAJU SE LAŽNA BOLOVANJA Pacijentima ništa, liječnicima kazne čak i otkazi!

Ivana Mijić Vulinović

NOVA SMS PRIJEVARA Ponovno u ime Hrvatske pošte

Dulist

CIJENE MESA U EUROPI Hrvatska bilježi rast od 7,1 posto

Dulist