Hrvatska

Ne vraćaju se svi učenici u ponedjeljak u školske klupe

Ne vraćaju se svi učenici u ponedjeljak u školske klupe

Ne vraćaju se svi učenici u školske klupe u ponedjeljak, 18. siječnja. Naime, kako je objavio ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, u školu se vraćaju učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola kao i učenici četvrtih razreda srednjih škola radi bolje pripreme Državne mature.
-Na Nacionalnom stožeru smo iskomunicirali ono za početak nastave. Generalni stav je da nastava za učenike do 4. razreda počinje licem u lice, dakle oni idu u školu, kao i učenici 4. razreda srednjih škola iz potreba bolje pripreme Državne mature koja se provodi na cijelom teritoriju Hrvatske provodi u isto vrijeme, kako ne bi bilo hendikepiranih u smislu stjecanja znanja – rekao je Fuchs, dodajući da će završni razredi ići po pojačanim epidemiološkim mjerama, prenosi Index.
Ostali učenici nastavu će pratiti online. Na pitanje kad bi se svi učenici mogli vratiti u škole odgovorio je: ‘Morao bih baciti grah da znam kako će se razvijati epidemiološka situacija, ali nadam se vrlo brzo. To će biti sigurno jedna od prvih mjera koja će se popuštati.’

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist