Aktualno

Ne propustite satove kundalini joge i napravite dobro djelo za Covid odjel naše bolnice

Ne propustite satove kundalini joge i napravite dobro djelo za Covid odjel naše bolnice

Udruga ‘BOG PRAVDA POŠTENJE’, koju je osnovala Dubrovkinja Ana Obradović Skračić pokrenula je hvalevrijednu humanitarnu akciju za COVID odjel u Općoj bolnici Dubrovnik, a tim povodom Dubrovkinja Ana Vukas poziva sve zainteresirane na satove kundalini joge.

-Kako je sve u životu razmjena energija, smatram da na ovaj način činimo veliki iskorak, kako za sebe tako i za druge. Na ovaj način, ja ću dati kroz energetski Kundalini sat, u prostoru kojeg su mi nesebično ustupili Dubijoga studio, Dream Body Dubrovnik i Elixir Vitae Studio. Vi koji ste zadovoljni iskustvom ćete dati koliko osjetite, u kutiju koja će biti u studiju. I tako ćemo svi jednu lijepu energiju pretočiti do onih kojima je to trenutno najpotrebnije. Kundalini joga je joga iskustva i svjesnosti te je svatko doživljava na svoj način. Bez obzira na dob, spol, fizičku građu i kondiciju, svi ste dobrodošli. Tema sata će biti prikladna situaciji u kojoj se trenutno nalazimo, radit ćemo na imunitetu i meditaciji za iscjeljenje – ističe Vukas.

Sat traje oko 75 minuta, a potrebno se odjenuti ugodno. Sa sobom ponesite dekicu da se pokrijete dok budete u relaksaciji i svoju prostiruku, ako imate. Ako ne, prostirka će vam biti osigurana.

-Mjesta su ograničena zbog epidemioloških mjera ,stoga rezervirajte svoje mjesto na broja 0917655894 (Ana ) ili u inbox studia – naglašava Vukas.

Kada?

11.11.21 u 11:11 sati
Dubijoga studio

11.11.21 u 19.15 sati
Dream Body Dubrovnik

16.11.21 u 16:30
Elixir Vitae Studio

Zašto?
Dobra zabava i razmjena energije

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist