Grad

Ne propustite Rodinu radionicu o platnenim pelenama

Ne propustite Rodinu radionicu o platnenim pelenama

Udruga RODA najavljuje još jednu radionicu o platnenim pelenama koja će se održati u utorak, 27. rujna 2016. s početkom u 17 sati, u hotelu LERO.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim budućim roditeljima i roditeljima male djece, koji će iz prve ruke moći čuti informacije o prednostima platnenih pelena, dobiti savjete i upute kako ih koristiti i održavati.
-Danas sve više roditelja mora paziti na troškove, a ako se odluče za platnene pelene, sačuvat će i do 5000 kn, koliko bi više morali izdvojiti za jednokratne pelene. Potrebno ih je samo 20-ak za jedno dijete. Sačuvat će i okoliš od teško razgradivog otpada jednokratnih pelena. Neki se roditelji boje komplicirane upotrebe i održavanja, no moderne platnene pelene nisu starinske četvrtaste pelene koje je trebalo iskuhavati, glačati i savijati. Šivane su u nekoliko slojeva, s oblikom koji se jednostavno pričvrsti čičkom ili drukerima. Jedan od razloga sve veće popularnosti platnenih pelena je i njihov privlačan dizajn i sve bolja dostupnost u Hrvatskoj – navode iz udruge.

Udruga Roda je jedan od vodećih primjera društvenog poduzetništva u Hrvatskoj, a platnene pelene Rodina pusa šiju osobe s invaliditetom.
Svi prisutni na radionici dobit će na poklon primjerak Rodine platnene pelene za novorođenče. Aktivnost se odvija u okviru projekta Zelena pelena koji financira Grad Dubrovnik.

-Veselimo se zajedničkom druženju! – poručuju dubrovačke Rode.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka iz udruge mole da najavite svoj dolazak najavite na broj telefona 098 9117 993 ili na Facebook stranicama RODA Dubrovnik. Radionica je besplatna!

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist