Aktualno

NE PROPUSTITE 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

NE PROPUSTITE 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 14. do 17 ožujka 2019. u Hotelu Tirena na Babinom Kuku.

Osnovni cilj Sajma je podizanje razine ekološke svijesti, održiv razvoj, promocija zdrave prehrane ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva kroz kvalitetu, plasman i marketing.

-Posjetite 16. Mediteranski sajam i budite dio prodajno-izložbenog sajma, kulinarskog showa, radionica i brojnih predavanja. Posebno želimo istaknuti da u petak i subotu u 12 sati na trgu ispred hotela ‘Tirena – Babin kuk’ organiziramo kulinarske radionice čija će se jela svim posjetiteljima podijeliti besplatno – poručuju organizatori.

Inače, Mediteranski sajam Dubrovnik najveća je nacionalna manifestacija za male poduzetnike, obrtnike i OPG-ove. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke poljoprivrede i ostalog ekološkog poduzetništva. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Pročitajte još

GRAND PRix Manjgura osvojila zlato za konferenciju ‘The Wolf strikes again’

Dulist

Dubravka Šuica druga na listi za Europski parlament

Dulist

OTVOREN PAVILJON BIH Marin Ivanović: ‘Čast mi je biti imenovan povjerenikom i kustosom’

Dulist