Zanimljivosti

NATJECANJE U RUSIJI Dubrovkinja Marina Kovačić u borbi za titulu najbolje recepcionerke

NATJECANJE U RUSIJI Dubrovkinja Marina Kovačić u borbi za titulu najbolje recepcionerke

Iz Hotela Hilton Imperial Dubrovnik pohvalili su se svojom mladom recepcionerkom, 18-godišnjom Marinom Kovačić koja je osvojila prvo mjesto na Nacionalnom natjecanju World Skills Croatia gdje se natjecala u kategoriji ‘Poslovanje na recepciji’.

-Marina je završila Turističku i ugostiteljsku školu Dubrovnik i tijekom svog školovanja, bila je pripravnica na recepciji Hiltona. Tu je razvila svoju strast prema radu na recepciji te se odlučila prijaviti na ovo natjecanje.
Marina je sada u ruskom Kazanu gdje je jedna od 1600 natjecatelja iz više od 60 zemalja svijeta. Kandidati su pristigli sa svih strana svijeta i imat će priliku osvojiti prestižnu medalju u pojedinim vještinama. Ukupno će se testirati 56 vještina, a Marina će se natjecati u recepcionerstvu pri čemu će trebati biti gostoljubiva i topla kao što uvijek i jest. Njezine su kolege s njome podijelile znanje koje će Marina sa sobom ponijeti u Kazan. Pridružite nam se u lijepim željama našoj Marini na ovome natjecanju, tako smo ponosni na nju – poručili su iz Hotela Hilton Imperial.

Foto: Facebook/Hilton Careers

Pročitajte još

[FOTO] Pridvorska folklorna skupina zabalala u Gradišću i Beču

Dulist

Jesu li vam uvalili lažne kovanice?

Dulist

Ekipa ‘Mali bijeli zec’ pobjednici prvog Dub Pub kviz vikenda!

Dulist