Aktualno

Nastavlja se proslava ulaska RH u EU

Program proslave ulaska Hrvatske u EU nastavlja se večeras.

Od 19 sati na Stradunu nastupa Norveški Brass Band Ostensjo Janitsjar iz Osla, u 21 sat u Atriju Kneževa dvora koncert će održati Dubrovački simfonijski orkestar. Orkestrom će dirigirati Ivan Josip Skender, a solisti na koncertu će biti NIKOLINA PINKO, sopran, MATIJA MEIĆ, bariton i NAIRA ASATRYAN, klavir. Na programu je Mozartova Mala noćan muzika i uvertira iz Figarova pira, Rossinijev Largo al Factotum, aria Figara iz opere Seviljski brijač, Sorkočevićeva Simfonija br. 3, Beethovenova Simfonija br. 7 i Tijardovićeva Arija Floramy iz operete Mala Floramy.

U 22 sata u Dvoru najavljen je "Dubrovački đir Europom", odnosno  nastupi dubrovačkih umjetnika i učenika Umjetničke škole Luke Sorkočevića, a od 22 sata i 30 minuta ispred Crkve svetoga Vlaha nastupa FA Linđo. U 23 sata i 15 minuta ispred Crkve svetoga Vlaha nastup je Mješovitog zbora Libertas uz izravno uključenje HRT-a s prijenosom Ode radosti u ponoća uz šampanjac ispred Gradske kavane.
 

Pročitajte još

Bloger Krule: ‘Kafana 8 metara od Straduna, makijander 8 kuna, sokina 21 kunu… Da je manje bilo bi džaba’

Dulist

BUDITE NA OPREZU Za sutra najavljene visoke temperature

Dulist

ACI u prvih pola godine povećao poslovne prihode za 12 milijuna kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija