Županija

Nastavak realizacije turističkih zona Plat i Kupari

U prostorijama Općine Župa dubrovačka načelnik Općine Silvio Nardelli sa suradnicima održao sastanak sa gosp. Robertom Pendeom, pomoćnikom ministra turizma.

Tema sastanka bila je dinamika i tijek nastavka realizacija turističkih zona Plat i Kupari pri čemu su i načelnik i pomoćnik ministra izrazili zadovoljstvo nastavkom realizacije ovih za Općinu Župu dubrovačku izrazito važnih projekata.

Gosp. Pende je ispred Ministarstva turizma izravno nadležan upravo za projekte turističkih zona Kupari i Plat. S predstavnicima Općine sudjelovao je u pripremi međunarodnog natječaja za turističku zonu Kupari, a ujedno je i voditelj Operativne skupine za pripremu i provedbu strateškog projekta Hoteli Plat.

Gosp. Pende se zahvalio Općini na izvrsnoj suradnji i iznimnom angažmanu oko pripreme i praćenja realizacije ovih projekata.

 

Pročitajte još

Nakon 30 godina počinju projekcije u Ljetnom kinu Cavtat

Dulist

Božo Lasić: ‘Razumijem razočaranje sugrađana. U ponedjeljak očekujemo izmjene voznog reda’

Dulist

Ministarstvo turizma i sporta odobrilo 300 tisuća kuna za opremanje sportske dvorane OŠ Gruda

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija