Aktualno

Naše turističke zajednice predstavljaju ponudu na sajmu u Dublinu

U Dublinu se od 27. do 29. siječnja 2023. godine održava sajam Holiday World Show, a nakon dvije godine pauze uzrokovane pandemijom. Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika na sajmu.

Prvo jutro rada sajma je namijenjeno isključivo profesionalcima u turizmu, a preostalo vrijeme je predviđeno i za profesionalce i za široku publiku.

-Jutros je naš štand uveličao svojim dolaskom i veleposlanik RH u Irskoj dr. sc. Davor Vidiš. Na štandu su nazočni predstavnici agencije Globtour iz Dubrovnika i predstavnici turoperatora Croatia Tours iz Dublina koji u svojim katalozima ima programe za posjet destinacijama s područja Dubrovačko-neretvanske županije, a štand je tijekom prvog dana izvrsno posjećen – navode iz Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Na Holiday World Show-u sudjeluje 696 izlagača, najavljen je posjet oko 1.200 profesionalaca, a organizator očekuje preko 44.000 posjetitelja.

U 2022. godini Dubrovačko-neretvansku županiju posjetilo je 47.306 turista iz Irske, koji su ostvarili 222.947 noćenja.

Pročitajte još

U Pičetama pokopan maestro don Miho Demović

Dulist

DONESEN PRIJEDLOG Do veće energetske učinkovitosti zgrada

Dulist

‘DUBOKO SAM ZABRINUT’ Teolog Šime Zupčić o moliteljima na trgovima

Karmen Maškarić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija