Županija

NARDELLI I BAZDAN U POSJETU DR. DOMIĆ Pedijatrijska ordinacija u Župi ima novo radno vrijeme

U pedijatrijskoj ordinaciji u Župi dubrovačkoj načelnik Silvio Nardelli protekle je srijede zajedno s ravnateljem Doma zdravlja Brankom Bazdanom i pomoćnicom ravnatelja Vedranom Ivetom, posjetio novu pedijatricu dr. Ivanu Domić.

Ordinacija za zdravstvenu zaštitu djece od 1. rujna ove godine djeluje u sastavu Doma zdravlja Dubrovnik, dok je dosadašnja pedijatrica dr. Mirela Čurlin bila je u koncesijskom najmu. Zbog velikog broja djece Općina Župa dubrovačka je svibnju 2009. godine u suradnji sa Domom zdravlja ustupila adekvatan prostor u svom vlasništvu bez naknade te osigurala potrebna sredstva za adapataciju istog, dok je Dom zdravlja osigurao opremu za namještanje prostora te stručno osoblje za rad.

Dolaskom nove pedijatrice dr. Ivane Domić promijenjeno je radno vrijeme Pedijatrijske ordinacije u Srebrenom.

Novo radno vrijeme je:

– parni datumi: od 7 do 14.30 (rad s pacijentima od 7 do 13 sati)

– neparni datumi; od 13.30 do 20.30 (rad s pacijentima od 14 do 19)

Ordinacija radi i dvije parne subote u mjesecu.

Telefon ordinacije je 487-183

U ambulanti je sa radom nastavila dosadašnja medicinska sestra Ana Sambrailo. Načelnik Nardelli poželio je dr. Domić puno uspjeha u liječenju najmlađih pacijenata i pomoći njihovim roditeljima.

Pročitajte još

Prilika za početnike – slobodan poslovni prostor u Poduzetničkom inkubatoru

Dulist

ISPUNITE ANKETU! Županija provodi istraživanje o javnom prijevozu putnika

Dulist

[FOTO] ‘SVE IDE PO PLANU’ Obišli smo radove na Vili Čingriji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija