Aktualno

Napustio nas je vrijedan, jedinstven čovjek – Đuro Capor

U 52. godini života preminuo je malakolog, hobist i entuzijast s velikom ljubavlju prema svom poslu, Đuro Capor, Milov. Članovi grupe Zavazda Konavle oprostili su se od svog prijatelja i kolege.

-Dragi Đuro iako sam znala da si jako slab nadala sam se boljem. Nikoga hrabrijega u bolesti i pred smrt nisam upoznala ko tebe. Rekao si mi Kate “Dr.rade što znaju i umiju, a to je tek zrno prašine. Sve je u božjim rukama. Polako gubim sagu, ne mogu više ništa radit čak ni slagat moje školjke. Čekam i molim da prođe što bezbolnije , ali ne bojim se, čekaju mene moji stari.  Dragi Đuro hvala ti. Bio si naš član i podrška od prvog dana. Bio si pametan, vrijedan i hrabar. Laka ti konavoska zemlja koju si beskrajno volio, svoje Vignje i svoje školjke. U u raj među tvoje voljene koji su na nebu odveli te anđeli. Iskrena sućut tvojoj Tanji, tvojoj mami, sestri Luci, bratu Jadranku i svoj tvojoj svojti. Odmaraj dragi Đuro. Sprovod našemu Đuru je sutra na komajskom groblju u 15h – napisala je administratorica grupe Kate Bećir.
U ‘predgrađu’ Komaja, gospar Đuro Capor godinama je marljivo skupljao školjke i puževe, a uvijek skroman Đuro u razgovoru za DuList otkrio je sve čarolije svog zanimanja i posebnu ljubav prema svojoj zbirci.

NEOBIČNA LJUBAV TANJE I ĐURA CAPORA Tisuće školjki i puževa, tisuće različitih priča

Pročitajte još

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

Dulist

‘KOLIKI PROSTOR!’ ‘Miovića šuma’ svakog dana s novim vizurama, a od ‘šume’ više nema ni traga!

SNAGA TRADICIJE Cvjetnica i blagoslov poma ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija