Aktualno

Napustio nas je istaknuti SDP-ovac Branko Negodić

Napustio nas je istaknuti SDP-ovac Branko Negodić, koji je u svom radnom vijeku obnašao niz istaknutih javnih i političkih funcija.

Od svog su se stranačkog kolege i dugogodišnjeg člana oprostili dubrovački SDP-ovci.

-Teško se pomiriti s odlaskom naših dragih, vrijednih i dobrih kolega i drugova. Branko je dugi niz godina obnašao niz odgovornih funkcija u javnom i političkom životu Dubrovnika. Kroz taj svoj bogati javni i politički život, obnašao je razne funkcije u Županiji i Gradu. Bio je pročelnik UO za gospodarstvo DNŽ, pročelnik za turizam, more i poduzetništvo DNŽ, predsjednik Uprave Vodovoda, predsjednik ŽO SDP-a, predsjednik Foruma Seniora SDP-a DNŽ-e, član GO SDP-a Dubrovnik.
U svojim istupima, nastupima, radu, uvijek je bio prvenstveno čovjek, veliki čovjek iza kojeg je ostao trag. Od njega se moglo učiti o mudrosti, staloženosti i iskrenosti s kojom je komunicirao. I u najtežim trenutcima je znao naći mjeru, mjeru za svakog člana i svakog s kim je bio u kontaktu. Bio je pravi socijaldemokrat sa svim odlikama kojima težimo, kroz marljivost, poštenje i brigu za malog čovjeka kakav je bio i sam. I sve njegove funkcije nisu utjecale na njega, ostao je isti. Ostaju nam uspomene na sve lijepo i dobro što smo proživjeli skupa, i temelji koje je stvorio, a koje moramo čuvati. Do nekog drugog susreta tamo među zvijezdama mirno spavaj prijatelju naš. Zbogom dragi Branko! – zapisali su iz GO SDP-a Dubrovnik.

Foto: DuList

Pročitajte još

VK JUG NA DAR DOBIO SVOJU SLIKOVNICU Priča o ježu jugašu oduševit će najmlađe, ali i one nešto malo starije!

Dulist

ZA IDUĆU GODINU Ryanair uvodi 16 novih linija iz Dubrovnika, a tri će ‘operirati’ cijelu godinu!

Dulist

[VIDEO] Napreduju radovi na rekonstrukciji hotela Argentina

Dulist