Aktualno

NAPUSTILI LJETNIKOVAC Rektorat Sveučilišta u Dubrovniku preselio u zgradu kampusa

Sveučilište u Dubrovniku napustilo je prostor ljetnikovca Crijević Pucić, koji je vraćen Dubrovačkom simfonijskom orkestru. Potvrdio nam je to rektor Nikša Burum, koji ističe kako se Rektorat preselio u središnju zgradu sveučilišnog kampusa.
-Reorganizirali smo nekoliko učionica i tu smo napravili urede. Međutim, to nije posao koji se može odraditi u jedan dan. Ima tu još posla, prostori nisu do kraja uređeni, ali su funkcionalni i u njima normalno radimo – rekao je kratko rektor.
Treba podsjetiti kako je bivša gradonačelnika Dubravka Šuica prostor ljetnikovca Crijević Pucić ustupila Sveučilištu u Dubrovniku krajem 2004. godine i to na rok od 10 godina, a potom je isti produljen još jednu godinu. Od isteka ugovora, traje pravna bitka DSO-a za povratak ovog prostora, u kojemu su djelovali sve do odluke da se isti prepusti Sveučilištu.

Pročitajte još

Hrvatska pošta upozorila na novu prijevaru: ‘Nemojte odgovarati na takve poruke’

Dulist

Elektrojug javlja da se radovi na Vrbici odgađaju, sutra intervencija na Lopudu

Dulist

MIJENJA SE LOKACIJA ‘Torta party’ ipak u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija