Kultura

Damiru Milatu mandat ne traje do 2024. godine. Našli smo odluku Gradskog vijeća Grada Dubrovnika

Damiru Milatu mandat ne traje do 2024. godine. Podsjetimo, danas se otvaraju kuverte prijava pristiglih kandidata za čelno mjesto Dubrovačkog simfonijskog orkestra, a među njima je ona aktualnog ravnatelja, Međutim, mandat mu traje još 20 dana, što se otprilike poklapa s završetkom kolektivnog godišnjeg odmora Stručnog vijeća Orkestra.

Vratimo se u prošlost. Odbor za izbor i imenovanje Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, na sjednici održanoj 16. studenog 2020., razmotrio je prijedlog Upravnog vijeća, kao i dokumentaciju kandidata, te je predložilo Gradskom vijeću imenovati Damira Milata ravnateljem Javne ustanove u kulturi Dubrovački simfonijski orkestar, stoji u službenom glasniku Grada Dubrovnika.

Naime, Milat se imenovao ravnateljem Javne ustanove u kulturi Dubrovački simfonijski orkestar na mandatno razdoblje od 25. studenog 2020. do 25. studenog 2022. godine, ne do 2024. godine, stoga je Upravno vijeće Orkestra itekako moralo raspisati natječaj za novo vodstvo ove kulture ustanove.

Odluku možete potražiti ovdje.

Inače, već idući Službeni glasnik Grada Dubrovnika donosi Rješenje o ispravku Rješenja o imenovanju ravnatelja
Javne ustanove u kulturi Dubrovački simfonijski orkestar. Datum nije do 25. studenog, već…

Točka 1. izreke Rješenja o imenovanju ravnatelja Javne ustanove u kulturi Dubrovački simfonijski orkestar KLASA: 013-03/20-03/07, URBROJ: 2117/01-09-20-03, od 16. studenog 2020., mijenja se i glasi:

„1. Damir Milat, iz Dubrovnika, imenuje se ravnateljem Javne ustanove u kulturi Dubrovački simfonijski orkestar na mandat od četiri (4) godine, odnosno do zaključno 31. prosinca 2022., zbog odlaska u mirovinu.“

 

Pročitajte još

DONOSIMO DJELIĆ PONUDE S ADVENTSKIH KUĆICA Od sjajnih burgera do prve kućice za najmlađe

Marko Tolja

Predstavljanje knjige ‘Libreta iz ostavštine Luke Dropca u Znanstvenoj knjižnici Dubrovnik’

Dulist

OVOG ČETVRTKA U TEATRU ‘Prvih 50 godina – Tonko Jović u Gradu i o Gradu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija