Grad

Napustila nas je ravnateljica Gimnazije Dubrovnik, Katica Radović

Napustila nas je dugogodišnja kolegica i ravnateljica Gimnazije Dubrovnik od 2000. do 2011. god. Katica Radović rođena je 1946. godine u Dubrovniku gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje. Diplomirala je na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu 1969. godine. Dugi niz godina djeluje kao profesor matematike u dubrovačkim školama. Nakon prestanka djelovanja Centra za odgoj i usmjereno obrazovanje 1992. godine radi kao profesor matematike u Gimnaziji Dubrovnik – naglasili su iz ove važne ustanove, nastavljajući s iznimnom biografijom njihove bivše ravnateljice.

Za ravnateljicu Gimnazije Dubrovnik izabrana je 2000. godine te je uspješno obnašala dužnost do odlaska u mirovinu 2011. godine. Za vrijeme njenog mandata zgrada gimnazije je prošla opsežnu obnovu te se potkrovlje zgrade prenamijenilo u nastavne svrhe zbog većeg broja učenika. Također Škola se prilagodila učenicima s invaliditetom izgradnjom dizala. Škola postiže iznimne rezultate na natjecanjima i projektima kojima se afirmira ugled Škole u gradu i državi. Odgojila je generacije gimnazijalaca koji se i danas s velikim poštovanjem sjećaju svoje omiljene profesorice.

Katica Radović iznenada je preminula jutros, 2. prosinca 2022. Ostavila je velik trag u našoj Školi i našim mislima. Njezina predanost, posvećenost svakom djelatniku i učeniku neće biti zaboravljena. Počivala u Miru – istaknuli su.

Pročitajte još

Znate li tko su ovogodišnji laureati?

Andrea Falkoni Račić

Trajno se uklanja javni WC ispod platana na Pilama

Dulist

[FOTOGALERIJA] Ekipa iz Kluba 65+ u điru s Lidijom Begić

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija