Aktualno

NAKON GODINE PAUZE Župski karnevo ima novo vodstvo, evo što pripremaju

Načelnik Silvio Nardelli u prostorijama Općine održao je radni sastanak sa novom predsjednicom Župskog karnevala Lucom Čučić i tajnikom karnevala Matom Handabakom.

Nakon godine pauze, u pokladnom vremenu iduće 2019. godine ponovno bi trebali vidjeti Župski karnevo, ali i sve tradicionalne maškarane priredbe. Razgovaralo se tako na sastanku o organizaciji zimskih karnevalskih događanja, a posebno o organizaciji ljetnog karnevala koji se stavlja kao prioritet, jer bi uz podršku Općine Župa dubrovačka i Turističke zajednice kao takav mogao postati važan dio turističke ponude i promidžbe Župskoga kraja. Program rada Župskog karnevala kandidiran je prema Općini kako bi se uvrstio u Javne potrebe u kulturi u Proračunu za iduću 2019. godinu.

Načelnik Nardeli zaželio je puno uspjeha novom vodstvu. Izrazio je vjeru da će Župski karnevo ponovno zaživjeti na radost župskog stanovništva i brojnih gostiju, te da će karnevalska tradicija i dalje ostati nešto po čemu je Župa prepoznatljiva.

Pročitajte još

Jeste li 2017. godine vjerovali Andersenovim bajkama?

Obradović: Ništa niste napravili. Jeste li prevarili birače? Franković odgovara: Djela, a ne riječi

Od utorka nove cijene goriva

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija