Aktualno

Nakon dvije pandemijske godine ponovo održan zimski kamp udruge ‘Slatki život’

Nakon dvije pandemijske godine ponovo održan zimski kamp udruge 'Slatki život'

Nakon dvije pandemijske godine, u mjesecu kad obilježavamo Svjetski dan dijabetesa, Udruga “Slatki život” je nastavila sa održavanjem tradicionalnog Zimskog kampa – zajedno protiv dijabetesa. Obitelji su provele predivan vikend u Amadria parku u Šibeniku uz edukacije i remotivaciju za pedesetak članova Udruge.

Zajedničko druženje roditelji su iskoristili za razmjenu iskustava, pomoć i međusobnu podršku, a naši najmlađi su vrijeme proveli u igri, klizanju, radionicama i uživanju u bazenima. Mogućnost upoznavanja i druženja u neformalnom okruženju pruža priliku za razmjenu iskustava i znanja, priliku za davanje i primanje podrške i ohrabrenja, što može znatno olakšati probleme djece i roditelja, te njihovo međusobno zbližavanje i bolju komunikaciju.

– Ovakav oblik druženja omogućuje obiteljima tzv. grupnu podršku, koja je, prema dostupnim istraživanjima najkorisnija za poboljšanje kvalitete života i psihičko nošenje života s dijabetesom. Zaista je nemjerljiva radost i dobrobit koju naša djeca ponesu nakon zajedničkog kampa, i ovim putem zahvaljujemo svim donatorima i sponzorima što su još jednom prepoznali i podržali održavanje kampa za djecu oboljelu od dijabetesa tip 1 – istaknuli su među ostalim iz udruge.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist