Aktualno

Nakon dvije pandemijske godine ponovo održan zimski kamp udruge ‘Slatki život’

Nakon dvije pandemijske godine ponovo odrzan zimski kamp udruge Slatki zivot 2

Nakon dvije pandemijske godine, u mjesecu kad obilježavamo Svjetski dan dijabetesa, Udruga “Slatki život” je nastavila sa održavanjem tradicionalnog Zimskog kampa – zajedno protiv dijabetesa. Obitelji su provele predivan vikend u Amadria parku u Šibeniku uz edukacije i remotivaciju za pedesetak članova Udruge.

Zajedničko druženje roditelji su iskoristili za razmjenu iskustava, pomoć i međusobnu podršku, a naši najmlađi su vrijeme proveli u igri, klizanju, radionicama i uživanju u bazenima. Mogućnost upoznavanja i druženja u neformalnom okruženju pruža priliku za razmjenu iskustava i znanja, priliku za davanje i primanje podrške i ohrabrenja, što može znatno olakšati probleme djece i roditelja, te njihovo međusobno zbližavanje i bolju komunikaciju.

– Ovakav oblik druženja omogućuje obiteljima tzv. grupnu podršku, koja je, prema dostupnim istraživanjima najkorisnija za poboljšanje kvalitete života i psihičko nošenje života s dijabetesom. Zaista je nemjerljiva radost i dobrobit koju naša djeca ponesu nakon zajedničkog kampa, i ovim putem zahvaljujemo svim donatorima i sponzorima što su još jednom prepoznali i podržali održavanje kampa za djecu oboljelu od dijabetesa tip 1 – istaknuli su među ostalim iz udruge.

Pročitajte još

VIJEĆNICI APELIRAJU Grad bi trebao kupiti Skočibuhu na Šipanu

Nora Di Leo

KAZNILI IH ZBOG KORIŠTENJA PALETARA Grad sankcionirao Konzum

Dulist

Svjetski je dan darivatelja krvi!

Dulist