Sport

Najviše zlata Lučici i Libertasu

Najviše zlata Lučici i Libertasu

U Dubrovniku u dvorani Gospino polje u subotu, 12. listopada, održano je 4. Prvenstvo Dubrovačko-neretvanske županije u stolnom tenisu na kojoj je u sedam muških i ženskih kategorija nastupilo 56 natjecatelja (osam u ženskim i 48 u muškim kategorijama) iz teniskih klubova STK Konavljanin iz Cavtata, STK Libertas iz Dubrovnika i STK Lučica iz Vela Luke.

Natjecanje je sudio međunarodni sudac Josip Serdarević. U konkurenciji najmlađih kadeta prvi je bio Duje Prižmić (STK Lučica, ispred, Antuna Šuljka, Luka Đurkovića i Mateja Juranovića (svi STK Konavljanin). Među mlađim kadetima prvo  mjesto osvojio je Marin Šeparović (STK Lučica) ispred klupskih kolega Antonija Dragojevića i Dina Šeparovića te Maroja Koštra (STK Libertas). U kadetskoj konkurenciji prvi je Antonio Franulović (STK Lučica), ispred klupskih kolega Ivana Šeparovića i Denija Brkovića te Nedjeljka Ogreste (STK Libertas). Kod juniora najbolji u županiji je Filip Mikulić (STK Libertas), ispred Antonija Franulovića i Denija Berkovića (obojica STK Lučica) te Nikole Rodića (STK Konavljanin).

Kod seniora prva četiri mjesta otišla su članovima STK Libertasa: Marku Venieru, Jošku Martinoviću, Milu Stražičiću i Barbari Vlahović. Među veteranima 40-49 prvi je Joško Martinović, ispred Mila Stražičića, Darija Petkovića (svi STK Libertas) i Borisa Dragojevića (STK Lučica), dok je u kategoriji veterana 50+ prvi Mirko Šeparović, ispred Mirka Dragojevića (obojica STK Lučica), Marinka matulovića i Pavla Radonića (obojica STK Libertas).

U kategoriji kadetkinja prva je Lidija Vranješ (STK Libertas) ispred Margarite Marić i Lee Berković (STK Lučica). Vranješ je bila prva i među juniorkama, ispred klupske kolegice Romane Beloša te Lee Berković i Margarite Marić (STK Lučica). U konkurenciji seniorki prva je članica STK Libertasa Barbara Vlahović, ispred Rozane Rubeša iz STK Lučica, dok su treće mjesto zauzele Romana Beloša i Katarina Zrno iz STK Libertas.

Vrijedi uputiti i poziv svima zainteresiranima na sastanak 36. prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu koji će se održati u srijedu 16. listopada 2013. s početkom u 19 sati u dvorani u Gospinu polju. na sastanku će se riješiti pitanje gradske lige, broja klubova te će se izvlačiti brojevi ekipa i utvrditi kalendar natjecanja.

Pročitajte još

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist