DuList IN

Najveći Alumni Party RIT/ACMT-a

Najveći Alumni Party RIT/ACMT-a

"ACMT Reunion", najveće okupljanje diplomanata Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju održat će se idući vikend, a svoj vrhunac doživjet će u subotu, 28. siječnja u 20 sati u Gradskoj kavani na najvećem do sada Alumni Party-u.

Naime, druženje diplomanata započet će u petak, 27. siječnja zabavom u "Latino klubu Fuego", a nastavit će se na subotnjem Alumni party-u, zabavi Udruženja alumnija RIT/ACMT-a, koje broji oko 1 500 članova, a na kojem se očekuje više od tristo diplomanata iz Hrvatske i iz svijeta, od kojih su mnogi danas mladi i uspješni poslovni ljudi.

Povod okupljanja alumnija je proslava deset godina postojanja glazbenog sastava "Tambo", čiji su članovi mahom diplomanti RIT/ACMT-a.

Alumnije će ugostiti i pozdravnim govorom zaželjeti im dobrodošlicu predsjednik i dekan Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju Donald Hudspeth te  predsjednica Alumni udruženja RIT/ACMT-a Maja Škrinjar, a za odličnu zabavu pobrinut će se glazbeni sastavi "Tambo" i "Teatar".
Cijeli događaj humanitarnog je karaktera, jer će se tijekom večeri prikupljati novčana sredstva za trinaestogodišnju Dubrovkinju Nikolinu Papac, kojoj je dijagnosticirana teška bolest zbog komplikacija pri porodu. Nikolini je dugo vremena propisivana kriva terapija i došlo je do odumiranja lijeve strane mozga.

Ove godine Nikolina je imala operaciju u Njemačkoj, a iako je operacija uspjela, Nikolina ne vidi na lijevo oko i usporena joj je motorika lijeve strane. Sama operacija bila je veoma skupa, a kroz slijedeće dvije godine Nikolina svaka tri mjeseca mora ići na kontrole u Njemačku.

Osim toga, potrebna joj je osoba koja će cijelo vrijeme u školi paziti na nju da ne bi došlo do ozljede. Sve navedeno iziskuje ogromna financijska sredstva koja obitelj nije u stanju sama pokriti.

Na ovaj način bivši studenti RIT/ACMT-a još će jednom dokazati svoju društvenu odgovornost i socijalnu osjetljivost.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist