DuList IN

Najbolje hrvatske klape i Petar Grašo zapjevat će ispred Katedrale!

Najbolje hrvatske klape i Petar Grašo zapjevat će ispred Katedrale!

Prošlo je 10 godina od prvog koncerta ‘Najbolje hrvatske klape na Stradunu’, a lijepa tradicija promoviranja hrvatske kulture i klapske pjesme nastavlja se i dalje.

Najbolje hrvatske klape zapjevat će 21. srpnja ispred Katedrale u 21.30 sati, u sklopu projekta ‘Klape na Stradunu’ koji promovira autohtonu hrvatsku glazbu i kulturno nasljeđe.

Dubrovčani i njihovi gosti moći će čuti najljepše dalmatinske pjesme koje će izvoditi: klapa Cambi (K. Kambelovac), klapa Šufit, FA Linđo i klapa Kampanel, a kao poseban gost nastupit će Petar Grašo.

Najbolje hrvatske klape i Petar Grašo zapjevat će ispred Katedrale!

-Ovaj koncert najboljih klapa na Stradunu brzo je prešao u tradiciju kojoj se publika raduje svake godine. Želja organizatora je predstaviti hrvatsku pjesmu putem najreprezentativnijih klapskih izvođača i to u posebnom ambijentu koji pruža svjetski poznat Stradun. Stradun ima sjajnu akustiku tako da je poseban glazbeni užitak tamo slušati klapsku pjesmu. Sve je započelo koncertom 2012. koji se pokazao kao pravi glazbeni spektakl i koncert koji je Dubrovniku nedostajao. Spoj klapske glazbe koja je pod zaštitom UNESCO-a i očaravajućeg dubrovačkog ambijenta daju cijelom događaju dodatnu posebnost – stoji u priopćenju.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i na sljedećim lokacijama: Cafe Giro, Kavana Cele te Cafe bar Kiss Mokošica.

Pročitajte još

U TEATRU Večer mjuzikla s Ines Tričković

Dulist

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist