Grad

NAJAVA RADOVA Gdje u četvrtak i petak nema struje?

NAJAVA RADOVA Gdje u četvrtak i petak nema struje?

U iduća dva dana, točnije u četvrtak i petak, 16. i 17. veljače 2017. zbog neophodnih radova neće biti struje u dijelovima Konavala, Župe dubrovačke i Primorja. U nastavku pročitajte gdje i kada.

U četvrtak, 16. veljače 2017. godine zbog neophodnih radova na dalekovodu bez opskrbe električnom energijom bit će Konavoska brda od 8 do 17 sati, a istog dana radit će se i na niskonaponskoj mreži te će bez opskrbe električnom energijom biti naselje Barbijerići u Slanom od 08 do 12 sati. Također u četvrtak, 16. veljače zbog neophodnih radova na trafostanici Soline bez opskrbe električnom energijom bit će TS Soline (povremena iskopčavanja) d 09 do 13 sati.

Elektrojug Dubrovnik i za petak najavljuje radove. Tako će od 8 do 13 sati i tijekom petka dolaziti do povremenih iskopčavanja na TS Soline, dok će istog dana od 8 do 17 sati zbog neophodnih radova na dalekovodu bez opskrbe električnom energijom biti mjesta Poljice i Ilijino brdo.

U četvrtak i petak od 9 do 16 sati zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži TS Bosanka bez opskrbe električnom energijom (povremena isključenja izvoda) bit će Bosanka.

Pročitajte još

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist