DuList PROMO

NAGRADNA IGRA Požuri, možda baš ti osvojiš jednu od tri vrijedne nagradne Dogo branda

NAGRADNA IGRA Požuri, možda baš ti osvojiš jednu od tri vrijedne nagradne Dogo branda

U suradnji s brandom Dogo, poklanjamo prekrasnu torbu kao i vrijedne popuste od 20 posto te od 10 posto na sav asortiman Dogo butige.

O brandu Dogo
Ovaj inovativan brand, prepoznat po svojoj raznolikosti i jedinstvenom stilu stigao je u grad i to u Vetranićevu ulicu u gradskoj jezgri. Prepoznat je u svijetu i ima oko 200 butiga u raznim metropolama poput Londona, Istanbula, Pariza, Rima i mnogih drugih. Glavna misao vodilja branda Dogo je donijeti raznolikost kao i dati poseban pečat raznim stilovima svojih klijenata. Kao prvi proizvođač cipela i torbi s raznim printevima na svijetu, proizvodi su veganski i eco friendly. Ponuda je doista raznolika: od torbica, velikih torbi i ruksaka do raznih cipela, čizama, tenisaka za žene, muškarce, teenagere i djece. Printevi na Dogo proizvodima prate trendove pa se u ovoj trgovini može pronaći primjerice cijela linija proizvoda inspiriranih Harry Potterom, Loonly Tunesima, likom Fride Kalo kao i malog princa…Ljubitelji životinja doći će na svoje s linijom posvećenom psima i macama. Svaki proizvod u Dogo butizi uistinu ima svog kupca i izvrsno se može kombinirati kao i razbiti monotoniju zimskih odjevnih kombinacija. Ususret novoj školskoj godini, učenicima i studentima osigurano je 20 % popusta na sve cipele i torbe.

Požuri i pošalji e-mail
Kako biste osvojili jednu od tri nagrada sve što trebate napraviti jest brže-bolje poslati ime, prezime i kontakt broj na e–mail: nagradna@dulist.hr uz naznaku ‘Želim Dogo’. Posjetite Facebook i Instagram stranicu pod nazivom Dogo Croatia te ih zapratite ih kako biste bili u tijeku s novostima u ponudi kao i popustima na proizvode.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist

Poboljšajte san uz namirnicu koju zasigurno već imate u kući – blagodati med

Dulist