DuList PROMO

[VIDEO] Personaliziraj svoj stil uz novi brand Dogo u Gradu!

[VIDEO] Personaliziraj svoj stil uz novi brand Dogo u Gradu!

Prepoznat po svojoj raznolikosti i jednistvenom stilu, inovativan brand Dogo je stigao u grad i to u Vetranićevu ulicu u gradskoj jezgri. Ovaj brand ručno rađenih cipela i torbi je prepoznat u svijetu i ima oko 200 butiga u raznim metropolama poput Londona, Istanbula, Pariza, Rima i mnogih drugih.

Glavna misao vodilja branda Dogo je donijeti raznolikost kao i dati poseban pečat raznim stilovima svojih klijenata. Kao prvi proizvođač cipela i torbi s raznim printevima na svijetu, proizvodi su veganski i eco friendly. Ponuda je doista raznolika: od torbica, velikih torbi i ruksaka do raznih cipela, čizama, tenisaka za žene, muškarce, teenagere i djece. Printevi na Dogo proizvodima prate trendove pa se u ovoj trgovini može pronaći primjerice cijela linija prozvoda inspiriranih Harry Potterom, Loonly Tunesima, likom Fride Kalo kao i malog princa…Ljubitelji životinja doći će na svoje s linijom posvećenom psima i macama. Svaki proizvod u Dogo butizi uistinu ima svog kupca i izvrsno se može iskombinirati kao i razbiti monotniju zimskih odjevnih kombinacija. Ususret novoj školskoj godini, učenicima i studentima osigurano je 20 posto popusta na sve cipele i torbe.

Budite jedinstveni, nadasve svoji, personalizirajte svoj stil i posjetite Dogo butigu u Gradu. Ukoliko želite pregledati izuzetno široku ponudu prije odlaska u butigu, posjetite Dogo Instagram i Facebook stranicu. Web shop je u pripremi te će uskoro biti dostupan za narudžbe Dogo cipela i torbi.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist