DuList PROMO

NAGRADNA IGRA Pelješki vrhovi PZ Janjina daruju vrijednu kolekciju Plavca Malog

Još jednom Vinarija Pelješki vrhovi daruje naše čitatelje selekcijom svojih ponajboljih vina. Radi se o jednoj od najdugovječnijih poljoprivrednih zadruga koja u kontinuitetu posluje gotovo 120 godina smještenoj u Dračama. Uz sjajan rebranding 2009. godine pored klasičnog plavca, rade selek­ciju, barrique i prošek od iste sorte. U našem tjedniku i na istoimenom portalu razgovorali smo s Vanjom Ljubotinom, rođenim Riječaninom koji je svoju ljubav i strast prema vinarstvu ostvario upravo u vinariji Pelješki vrhovi PZ Janjina.

Kako bi osvojili miks vina Peljeških vrhova morate slijediti par jednostavnih pravila:

1. Na e – mail nagradna@dulist.hr što prije odgovorite na pitanje: Navedite ime i prezime podrumara s kojim Vanja svakodnevno obilazi vinariju i vina? (odgovor u prethodnom članku – VANJA LJUBOTINA IZ PELJEŠKIH VRHOVA Spoj modernog pristupa i tradicije pelješkog kraja)

2. Ako želite biti u tijeku s novitetima Peljeških vrhova, zapratite njihovu Instagram stranicu!

Najbrži ili najbrža s točnim odgovorom uživat će u ovoj zaista vrijednoj kolekciji Plavca Malog Peljeških vrhova PZ Janjine!

Pročitajte još

Koje igre će se ovog ljeta igrati u hladu?

Dulist

[FOTO] ZAVRŠEN PROJEKT ‘THE QUEEN OF OYSTERS’ Udruga Stonski školjkari nastavlja s prijavom novih projekata

Dulist

COASTING PLUS Održana finalna konferencija projekta u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija