DuList IN

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za Dječake na Orsuli

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za Dječake na Orsuli

Splitsko-zagrebačka kombinacija za dobru zabavu, Dječaci, dolaze ovaj petak na Orsulu promovirati svoj novi album ‘Firma’! Tako će 26. lipnja, s početkom u 21 sat, publika imati priliku čuti niz novih hitova hip hop trojca, koji nastavljaju tragom svojih hvaljenih albuma ‘Drama’ i ‘Istina’, a bit će ovo prilika i za prisjetiti se 2013. na Orsuli i ljetne škole hip hopa koju su upravo Dječaci predvodili.

Vojko Vrućina, Ivo Ivo i Zondo su višestruko hvaljenu ‘Istinu’ rasprodali u svega nekoliko dana nakon izlaska, a singlovi ‘Dalmacija’, ‘Lovrinac’ (preko 4 milijuna pregleda na YouTubeu) i ‘Miris’ već su kultni hitovi. Spomenimo i to kako je debitantski album ‘ Drama’ osvojio Zlatnu Kooglu za album godine i Indexi 09 prvu nagradu za hip hop album godine.
Treći i najsvježiji album, ‘Firma’, s hitovima koje donosi na tragu je premašivanja slave prva dva albuma, a publika će na Orsuli u petak moći uživati u ‘Struji’, ‘Funti’, ‘Maslačku’, a nezaboravite ponijeti i ‘Bile starke’… ‘Jel?’.
Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 60 kuna. Od utorka se mogu nabaviti u KIC-u Luža, (Kino Sloboda) svakim danom od 10 do 22 sata ili u kiosku na vidikovcu svakim danom od 0 do 24 sata. Na dan koncerta moguće ih je kupiti pri ulazu na koncert po cijeni 75 kuna.
Registrirani članovi udruge Ambient Croatia, ne trebaju kupovati ulaznice ovim redovnim putem. Oni će članske pogodnosti (20% povoljniji ulaz) ostvariti pri dolasku na koncert, uz predočenje QR koda koji je ujedno članska iskaznica, a trebaju ga pokazati na ekranu mobitela ili isprintanog na papiru.
Člansku iskaznicu možete preuzeti OVDJE.
Koncert počinje u 21 sat, a nakon njega bit će organiziran besplatan autobusni prijevoz do Grada.

DuList ulaznicama nagrađuje svoja dva najbrža čitatelja (2×1) koji nam na mail info@dulist.hr pošalju svoje kontakt podatke s naznakom ”Za Dječake na Orsuli”.
Fotografija: KREATIVNA AGENCIJA D.O.O. / djecaci.net

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović