Hrvatska

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

Sa subote na nedjelju navečer je došlo do nagle promjene vremena, kako je već bilo i najavljivano, ali malo tko je očekivao kako će snijeg pasti i u nizinama. Većina državnih i amaterskih meteoroloških stanica najavljivalo je snijeg isključivo u Gorskom kotaru objavili su iz Dnevno.hr.

Međutim, kako svjedoče građani snijeg je zabijelio Karlovačku županiju. a prema informacijama koje im je poslala čitateljica iz okolice Karlovca, uveliko se zabijelilo nakon što je jučer kasno navečer počeo puhati jak vjetar i počela padati kiša popraćena grmljavinom.

Temperatura je znatno pala u krajevima diljem zemlje, ponegdje je puhao jak vjetar, a u središtu Hrvatske tijekom većine noći je padala kiša. DHMZ za danas najavljuje promjenjivo i oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. Ponegdje kiša, većinom na Jadranu i lokalni pljuskovi s grmljavinom, osobito u Dalmaciji. U Gorskom kotaru i Lici mjestimice susnježica i snijeg, uglavnom u noći i ujutro. Vjetar većinom slab, ponegdje umjeren jugozapadni, u noći još sjeverni i sjeverozapadni.

Pročitajte još

EUROPSKI SUD ODLUČIO Zaštita od klimatskih promjena – ljudsko pravo

Dulist

Zagrebačke plaće za 170 eura veće nego u ostatku Hrvatske

Dulist

ČEŠLJAJU SE LAŽNA BOLOVANJA Pacijentima ništa, liječnicima kazne čak i otkazi!

Ivana Mijić Vulinović