Crna kronika

NADZOR PROMETA Kroz Čajkoviće projurio brzinom od 106 km na sat

policija akcija patrola kazne 6

Tijekom 24-satnog nadzora brzine policija je na državnoj cesti D-8 kraj Ploča zaustavila ‘gasera” koji je izvan naselja vozio 140 kilometara na sat na dionici na kojoj je ograničenje 90 km/h. Isto tako u Čajkovićima se vozač gasirao sa 106 kilometara na sat, a na tom je mjestu ograničenje 60 km/h.

Ukupno je kontrolirano 308 vozila na 60 lokacija. Utvrđeno je 65 prekršaja od kojih 52 zbog prekoračenja brzine. Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ističu kako se u prvih pet mjeseci 2018. godine na našim prometnicama dogodilo 58 prometnih nesreća čiji je uzrok bio nepropisna brzina kretanja vozila. U tim prometnim nesrećama dvije su osobe smrtno stradale, 11 osoba je teško, a 40 lakše ozlijeđeno.

-Koristimo priliku još jednom pozvati vozače da poštuju ograničenja brzine i svoju vožnju prilagode uvjetima na kolniku i na taj način zaštite ne samo svoj život nego i živote drugih sudionika u prometu – apeliraju iz Policije.
Najavljuju i novu akciju. Naime, u noći sa subote na nedjelju policijski službenici prometne policije će na prometnicama cijele Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provesti pojačani nadzor alkoholiziranosti vozača.

Pročitajte još

MUP UPOZORAVA NA LAŽNE PORUKE Pripazite ako su vam stigli ovakvi mailovi!

Dulist

MOTOCIKLIST PREVEZEN U BOLNICU Prometna u Baćini

Dulist

PROMETNA NA ILIJINOJ GLAVICI Sudar dva automobila i taksija

Dulist