Aktualno

American Airlines ukinuo liniju Philadelphia – Dubrovnik

Zbog krize uzrokovane pandemijom COVID-19 American Airlines trajno ukida određene linije, među kojima je i ona na relaciji Philadelphia – Dubrovnik, donosi portal Croatian Aviation. Ova je linija uvedena u ljeto 2019. godine te je prometovala od početka lipnja do kraja rujna tri puta tjedno, dok je u rujnu linija imala jedan let tjedno više.
Kompanija je, piše dalje Croatian Aviation, prije izbijanja pandemije, objavila da će u ljeto 2020. godine zrakoplovi na ovoj liniji prometovati svakodnevno, što je bio jasan znak da je linija bila vrlo uspješna u prethodnoj godini. Nažalost, zbog pandemije COVID-19 linija je u potpunosti otkazana za ovu ljetnu sezonu, a letovi su najavljeni od lipnja 2021. godine zrakoplovima tipa Boeing 787-9, što je predstavljalo povećanje kapaciteta te standard usluge na samoj liniji.
No, kompanija je u svom najnovijem priopćenju objavila da zbog krize trajno ukida određene linije, između ostalog i ovu između Philadelphie i Dubrovnika. Ovime je Hrvatska ponovno ostala bez direktne veze sa SAD-om.

Pročitajte još

MARINA SVILOKOS ‘Neizvjesno je hoćemo li cijepljenje uopće moći organizirati u našim ljekarnama’

Iva Dedo

ODLIČNO! KUD ‘Stjepan Radić’ organizira učenje konavoske zdravice za djecu

Dulist

DO KRAJA LISTOPADA British Airways povezuje Heathrow i Dubrovnik 11 puta tjedno!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija