Aktualno

American Airlines ukinuo liniju Philadelphia – Dubrovnik

American Airlines ukinuo liniju Philadelphia - Dubrovnik

Zbog krize uzrokovane pandemijom COVID-19 American Airlines trajno ukida određene linije, među kojima je i ona na relaciji Philadelphia – Dubrovnik, donosi portal Croatian Aviation. Ova je linija uvedena u ljeto 2019. godine te je prometovala od početka lipnja do kraja rujna tri puta tjedno, dok je u rujnu linija imala jedan let tjedno više.
Kompanija je, piše dalje Croatian Aviation, prije izbijanja pandemije, objavila da će u ljeto 2020. godine zrakoplovi na ovoj liniji prometovati svakodnevno, što je bio jasan znak da je linija bila vrlo uspješna u prethodnoj godini. Nažalost, zbog pandemije COVID-19 linija je u potpunosti otkazana za ovu ljetnu sezonu, a letovi su najavljeni od lipnja 2021. godine zrakoplovima tipa Boeing 787-9, što je predstavljalo povećanje kapaciteta te standard usluge na samoj liniji.
No, kompanija je u svom najnovijem priopćenju objavila da zbog krize trajno ukida određene linije, između ostalog i ovu između Philadelphie i Dubrovnika. Ovime je Hrvatska ponovno ostala bez direktne veze sa SAD-om.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist