Sport

Na travu u Hladnici za 200 kuna

Na travu u Hladnici za 200 kuna

Volite futsal, a sa svojom ekipom želite igrati na najboljom umjetnoj travi?! Popularno igralište 'Hladnica' od ovog tjedna dobilo je novi izgled.. 

Na terenu 'Hladnica', točnije u ulici Josipa Kosora od ponedjeljka, 30. siječnja svi ljubitelji futsala mogu zaigrati svoj omiljeni sport na umjetnoj travi. Travnata podloga je postavljena i spremna za nova sportska uzbuđenja.

Umjetna podloga visoka je svega 50 mm, UV stabilna te dopunjena sa kvarcnim pijeskom i crnim SBR granulatom. Tijekom proteklog tjedna tvrtka GT sport Rijeka izvela je sve potrebne radove te je igralište, odnosno umjetna trava prema UEFA certifikatu, spremna za korištenje.

Svi zainteresirani za termin odigravanja na umjetnoj travi mogu zvati svaki dan na 099/3504-124, a termini za igranje su od 17 do 22 sata. Cijena jednog sata igranja na umjetnoj travi je 200 kuna. Prema riječima Pava Novakovića, glavnog pokretača i investitora u planu je postavljanje malih barica te montažne svlačionice u kojoj će svi igrači nakon odigranog termina moći odmoriti te okrijepiti osvježavajućim pićima.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist