Aktualno

Na Mljetu se 43 ‘kvadrata’ kuće prodaju za 2 milijuna eura!

Cijene nekretnina na dubrovačkom području i dalje su previsoke, a tome najbolje svjedoči i činjenica kako se 43 ‘kvadrata’ stojne kuće na otoku Mljetu, u katastarskoj općini Goveđari, prodaje za vrtoglavih 2 milijuna eura! Na taj smo podatak naišli u materijalima za današnju sjednicu Županijske skupštine, budući da se nekretnine koje su zaštićeno kulturno dobro, a na prodaju su, moraju po pravu prvokupa prvo ponuditi državi, županiji i gradu.
Među prvokupima ističe se u nekadašnji noćni klub u Gružu, La Bombonera. Poslovni prostor od gotovo 318 kvadrata prodaje se po cijeni od 880 tisuća eura.
Pažnju privlači i ponuda Dinka Slezaka i Ivana Valentića, koji su Županiji ponudili tri nekretnine upisane u k.o. Zaton. Kako se navodi u ponudi, riječ je o ruševnoj gospodarskoj zgradi, dvorištu i putu, a ukupna cijena je 2 milijuna eura.

Pročitajte još

TONČI TADIĆ O FUZIJI, CIJENAMA ENERGENATA I PUTINOVOM RATU Svaki megavat iz kućnog solara jedan je megavat manje ovisnosti o Putinu

Profesorica Mirjana Žeravica i ove godine vodi pripreme za maturu iz hrvatskog jezika

Dulist

FOTO Vijenci i cvijeće za sve poginule na moru

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija