Zanimljivosti

Na Korčuli otvorena stanica za tehnički pregled

Na Korčuli otvorena stanica za tehnički pregled

Tvrtka Croatia-tehnički pregledi danas je u Korčuli otvorila stanicu za tehnički pregled vozila, a na otvaranju su je posjetili i predsjednik Uprave Croatia osiguranja Krešimir Starčević, predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Bernard Mršo i direktor Filijale Dubrovnik Croatia osiguranja Mišo Glavinić.

Kvalitetna usluga tehničkog pregleda vozila ključan je čimbenik sigurnosti na cestam. Zbog toga su naše stanice zatehnički pregled sagrađene prema europskim standardima i opremljene najsuvremenijom opremom, istaknuli su iz Croatie.

Veliko mi je zadovoljstvo nazočiti otvorenju stanice za tehnički pregled vozila u Korčuli koja će stanovnicima grada, ali i vozačima s otoka Pelješca, omogućiti brz i kvalitetan pregled vozila u moderno opremljenoj stanici s najboljim mogućim uvjetima za tehnički pregled – rekao je predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Bernard Mršo.

Tvrtka Croatia planira otvoriti još dvije nove stanice za tehnički pregled vozila u Rijeci i Sinju.

-U današnje vrijeme svaka investicija predstavlja jedan korak u gospodarskom razvoju, razvoju konkurentnosti i otvaranju novih radnih mjesta. Drago mi je što upravo Croatia osiguranje kao jedna od vodećih domaćih tvrtki ujedno i pokretač pozitivnih pomaka na tržištu koji su u zemlji nužno potrebni – istaknuo je predsjednik Uprave Croatia osiguranja Krešimir Starčević.

Stanica se nalazi na adresi Lumbarajska cesta 21/b, a radno vrijeme je ponedjeljak, srijeda i petak od 7 do 14.30 sati, dok je utorkom i četvrtkom od 12 do 19.30 sati. Svake prve i treće subote rade  od 7 do 12 sati.

Sve potrebne informacije možete dobiti putem telefona 020/715-543 ili na stranici Croatia – tehnički pregledi.
 

Pročitajte još

[FOTO] Pridvorska folklorna skupina zabalala u Gradišću i Beču

Dulist

Jesu li vam uvalili lažne kovanice?

Dulist

Ekipa ‘Mali bijeli zec’ pobjednici prvog Dub Pub kviz vikenda!

Dulist