Aktualno

Na Kalamotu stigla nova liječnica Vukovarka dr. Maja Mraz

Od danas na otoku Koločepu (Kalamoti) živi i radi nova doktorica, dr. Maja Mraz. Doktorica dolazi iz Vukovara te joj želimo ugodan boravak na otoku – napisali su u petak na svojoj Facebook stranici iz Doma zdravlja Dubrovnik.

Podsjetimo, krajem 2020. doktorica Marica Marčić iz Turističke ordinacije na Kalamoti preuzela je ambulantu obiteljske medicine u Mokošici koju je do sredine listopada ‘držala’ dr. Mensura Duraković, potvrdio je tada za DuList ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan. Naime, kako je DuList prvi pisao, dr. Duraković je otišla u Englesku te je Dom zdravlja tražio od Ministarstva zdravstva preuzimanje ove ambulante. Kako nam je Bazdan istaknuo sredinom rujna prošle godine, plan je bio u Mokošicu prebaciti upravo dr. Marčić s Kalamote, a posebno jer je Grad Dubrovnik, prema tadašnjim informacijama, 1. listopada trebao prestati s financiranjem tamošnje ambulante. Međutim, krajem rujna došlo je do obrata. Grad Dubrovnik odlučio je nastaviti financirati ambulantu na Kalamoti te punkt hitne medicine na Elafitima dok ga ponovno ne preuzme Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Pročitajte još

NEKA NJEGOVA NADA SVIMA BUDE INSPIRACIJA Ivanova želja je jednostavna: ‘Želim hodati!’

Mia Njavro Banić

IN MEMORIAM Posljednji pozdrav našem gosparu Željku

Dulist

U NOĆI S PETKA NA SUBOTU Policija u akciji, provjerite koga će nadzirati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija