Grad

Na Gundulićevoj poljani uskoro Paketomat. Za mjesec dana rješenje problema s pošiljkama?

gunduliceva paketomat

Nakon održanog zbora građana povijesne jezgre, a sukladno jednom od zaključaka koji se odnosio na uslugu dostave paketa građanima u povijesnu jezgru kao i prijedlogu da se u povijesnoj jezgri postavi paketomat, gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima održao je sastanak s predstavnicima Hrvatske pošte.

Na navedenom sastanku gradonačelnik je predstavnicima Hrvatske pošte iznio prijedlog o zakupu prostora unutar povijesne jezgre na adresi Gundulićeva poljana 9 s namjenom postavljanja paketomata. Predstavnici Hrvatske pošte obišli su navedeni prostor te utvrdili kako isti u potpunosti odgovara za smještaj inovativnog uređaja paketomata.

Slijedom navedenog dogovoreno je kako će se Grad Dubrovnik i Hrvatska pošta sklopiti ugovor o najmu navedenog prostora, a nakon čega će započeti i pripremne radnje postavljanja paketomata. Cjelokupni postupak ne bi trebao trajati dulje od mjesec dana, a nakon stavljanja u funkciju ovog uređaja naši sugrađani, stanovnici povijesne jezgre, za preuzimanje i isporuku svojih pošiljki imat će dostupnu uslugu paketomata 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu unutar povijesne jezgre čime će se značajno olakšati pitanje dostave paketa po narudžbi. Realizacijom navedenog u potpunosti će se ispoštovati još jedan od zaključaka donesenih na zboru građana.

Pročitajte još

POŽALIO NAM SE ČITATELJ Cabrio bus na Pilama blokirao ‘šesticu’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

‘Karaka’ i ‘Fontana’ sljedećih sedam dana bez stolova!

Dulist