Politika

Muratti zabranila podračun za Šaljinu kampanju

Predsjednica dubrovačkog SDP-a Olga Muratti na sve načine nastoji opstruirati predizbornu kampanju Nika Šalje na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Dubrovnika.

Kako saznajemo iz krugova bliskih Gradskom odboru SDP-a, Muratti je odbila otvoriti poseban bankovni podračun koji bi služio za prikupljanje donacija za Šaljinu predizbornu kampanju, premda je to obaveza stranke i prema članku 14. Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe.

Naime, svaki član SDP-a kojeg je stranka postavila u neki nadzorni odbor ili upravno vijeće Grada Dubrovnika bio je dužan od dijela naknade dati doprinos Šaljinoj kandidaturi, odnosno dobrovoljni prilog kampanji. Međutim, zabranom otvaranja posebnog podračuna Muratti je to onemogućila.

Nakon ovakvog poteza, još jednom se valja zapitati koga Muratti zapravo podržava kao kandidata i koga želi za gradonačelnika Dubrovnika.

Pročitajte još

‘Srđevci’ su od danas politička stranka, Miošić i Marković odabrani za koordinatore

Dulist

Matko Munitić razriješen dužnosti gradskog vijećnika

Dulist

REKONSTRUKCIJA Po nalogu konzervatora uklanja se kafić na placi u Gružu

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija