Politika

Muratti: Ne znam o čemu su raspravljali HNS-ovci

– Ne znam o čemu su trebali raspravljati na Predsjedništvu HNS-a, kad njihov predsjednik zna da ne postoji nikakav prijedlog o imenovanju ravnatelja Javne ustanove sportski objekti –

komentirala nam je nedavno održanu sjednicu Predsjedništva GO HNS-a, predsjednica dubrovačkog SDP-a i Gradskog vijeća Olga Muratti. Podsjetimo, na nedavnom sastanku Predsjedništva GO HNS-a, članovi te stranke bezrezervno su podržali predsjedniku Antuna Pravedana po pitanju imenovanja ravnatelja Javne ustanove Sportski objekti.

Pravedan je podršku dobio u  pridržavanju odredaba Statuta te ustanove, a odlučeno je  da ukoliko na Gradsko vijeće Grada Dubrovnika dođe prijedlog da se za ravnatelja Javne ustanove Sportski objekti imenuje Pero Šimunović, HNS će glasati protiv. 
– Zaista ne znam o čemu su raspravljali kad nisu imali dokument za raspravljanje. To je po meni neodgovorno jer prijedloga nema. Ja ga nisam vidjela. Dakle, da bi o tome raspravljali treba imati prijedlog kao dokument, ali UV ga nije donijelo – nastavlja Muratti i dodaje kako su članovi Predsjedništva mogli raspravljati jedino o tome da se imenovanje obavi zakonito:

– Ako nisu svi članovi UV bili prisutni i ako nisu valjano pozvani, trebalo je održat drugu sjednicu. Sam Antun Pravedan trebao je doći na UV, a koliko znam na nje mu se nisu pojavili članovi HNS-a. Ako nisu valjano pozvani, trebalo je održat drugu sjednicu, a postupak ponoviti – naglasila je Muratti. Do kraja ovog mjeseca trebala bi se održati i nova sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, a kako saznajemo, materijali za ovu sjednicu su u pripremi, a kada će se točno sjednica održati, Olga Muratti nije nam mogla potvrditi:

– Moram iskordinirati s članovima Vijeća oko datuma, ali svakako, sjednica se mora održati do kraja mjeseca, naravno radi Feste svetoga Vlaha. Materijali su u pripremi, a bit će dosta točaka, poput  izbor i imenovanja novih vijećnika, Statuta osnovnih škola, a bit će i dosta javnih potreba -zaključila je Muratti.

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA Franković predočio građanima račune, Potrebica zahtijeva novo rješenje brze ceste!

Dulist

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

Dulist

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija