Aktualno

MSC Cruises nastavlja s plovidbom Mediteranom, MSC Grandiosa polazi 24. siječnja iz Genove

DCIM100MEDIADJI_0045.JPG

Kao rezultat produženja restriktivnih mjera koje se odnose na kretanja unutar Italije kako je utvrđeno najnovijom uredbom talijanske vlade koja onemogućuje pristup i korištenje ukrcajnih luka do 15. siječnja, MSC Cruises je u petak najavio da je primoran otkazati krstarenje broda MSC Grandiosa s polaskom iz Genove 10. siječnja te, iz predostrožnosti, krstarenje s polaskom 17. siječnja 2021. Kao rezultat navedenog, prvo krstarenje broda MSC Grandiosa nakon privremene obustave plovidbe zbog uvođenja spomenutih mjera tijekom blagdanskog razdoblja bit će 24. siječnja 2021. s polaskom iz Genove.

Perjanica flote kompanije MSC Cruises nastavit će sa svojim redovnim tjednim krstarenjima isplovljavajući iz Genove svake nedjelje i posjećujući talijanske luke: Civitavecchiju, Napulj, Palermo te Vallettu na Malti, a ukrcaj će biti moguć u svakoj od spomenutih talijanskih luka. MSC Grandiosa će navedenim itinererom ploviti do 21.03., a nakon toga će ostati u zapadnom Mediteranu s novim itinererom u sklopu svog ljetnog programa.

MSC Magnifica će nastaviti s plovidbom 14. veljače isplovljavajući iz Genove na 11-noćna krstarenja koja su osmišljena kako bi gosti imali priliku na jednom putovanju otkriti atrakcije istočnog i zapadnog dijela Mediterana uz obilazak Italije, Grčke i Malte.

MSC Cruises je trenutno u procesu obavještavanja svih putnih agenata i gostiju s rezervacijama na dva otkazana krstarenja broda MSC Grandiosa.

Pročitajte još

Učenici iz OŠ Mokošica pokazali veliko srce, prikupljali pomoć za vršnjake iz Gline

Dulist

Kruzeri čekaju pravila CDC-a, krenulo bi se s probnim plovidbama

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija