Aktualno

Mladić koji je gurnut sa zida na Pilama stabilno je i uspješno se oporavlja

pile turisti konop3

Mladić (26) koji je u jutarnjim satima 7. kolovoza gurnut sa zida u park u Pilama zbog čega je zadobio ozljede opasne po život, stabilno je te se uspješno oporavlja, potvrdio je to za DuList ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić. Mladić bi tijekom današnjeg dana trebao biti prebačen iz jedinice intenzivnog liječenja na odjel.

Podsjetimo, Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku je 8. kolovoza 2022., uz kaznenu prijavu, priveden državljanin Republike Hrvatske (2000.) te je ispitan zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju iz članka 110. u vezi članka 34. stavak 1. Kaznenog zakona.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 22-godišnjak 7. kolovoza 2022. oko 4:10 sati u Dubrovniku, pristajući da liši života oštećenika (1996.), nakon verbalnog sukoba i dok je oštećenik sjedio na zidiću, uhvatio ga za noge i gurnuo sa zida u park Pile pa je oštećenik, prilikom pada s visine od 4,5 metara, zadobio višestruke teške ozljede opasne po život te se nalazi na bolničkom liječenju.

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika na temelju članka 123. stavak 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku, što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist