Grad

Mladi iz Požege: Vaše srce je kao bunar, nema mu kraja

Mladi iz Požege: Vaše srce je kao bunar, nema mu kraja

Mladi iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja koji su u Dubrovnik u subotu i nedjelju boravili na Susret hrvatske katoličke mladeži stigli su svojim domovima.

Puni dojmova i danas se prepričavaju nezaboravni trenutci s dubrovačkog susreta. Ne izostaje niti zahvala domaćinima. Miho Prlenda iz Konavala ugostio je u svom domu mlade iz Požege na čemu mu se posebno zahvalio Tomislav toplim pismom:

‘Dragi prijatelji i poštovana obitelji Prlenda. Evo da javim da smo stigli sretno u našu Zlatnu dolinu jutros oko 3 i po. Nema riječi kojom se može opisati ono što ste učinili za nas, samo ću reći ono što mi je jedna prijateljica rekla – vaše srce je kao bunar, nema mu kraja. Uistinu ste bili predivni domaćini, mi vas očekujemo ovdje u Slavoniji, evo moji se usput i zahvaljuju na poklonu. Neka Vas i Vašu obitelj blagoslovi Svemogući Bog. Pozdrav veliki svima, a poseban pozdrav Steli i babi.
Živjeli’
Miho Prlenda, na isti način oduševljen svojim mladim gostima poručio je:
‘Hvala Tomislave i da znaš… ti si od danas moj stipendista, želim te stipendirat i pomoć da završiš velike škole u RH i da ostaneš radit u RH jer nam takve mladosti treba… Pozdrav cijeloj tvojoj obitelji i cijeloj Požegi i Slavoniji’

Pročitajte još

Dvije obitelji s ukupno devetoro djece uselit će u gradske stanove

Dulist

Francuski veleposlanik u nastupnom posjetu kod gradonačelnika

Dulist

KINEMATOGRAFI DUBROVNIK Pogledajte što ima u kinima

Dulist