DuList IN

MLADA JE U GRADU Starleta Fabiola Beracasa stigla u Dubrovnik!

Fabiola Beracasa

Mladenka Fabiola Beracasa, bogata starleta iz najpoznatije dinastije svijeta Hearst, o čijem se vjenčanju u Dubrovniku već nadugo i naširoko priča, stigla je u grad, očito kako bi provjerila kako teku posljednje pripreme za njen ‘najvažniji’ dan u životu.

Vjenčanje je predviđeno za petak 6. lipnja, a mlada je večeras uživala na koncertu Dubrovačkog simfonijskog orkestra u Dvoru gdje ju je svojim vještim fotografskim okom, bez kapi šminke i u ležernom izdanju, ‘uhvatio’ naš Zvonimir Pandža.

Podsjetimo, Fabiola će sudbonosno ‘da’ izabraniku svoga srca, investicijskom bankaru Jasonu Beckmanu, s kojim je dobila i kćerkicu Alessiju. Ceremonija luksuznog vjenčanja održat će se u hotelu Excelsior. Na vjenčanju pokćerke milijardera Randolpha Appersona Hearsta, a kako to i priliči poznatoj dinastiji, uopće se ne štedi, pa se nagađa kako je njegova cifra milijunska. Na njemu će se okupiti 400 najbogatijih i najuglednijih ljudi. Par je dosada u hotel Excelsior koji će ta četiri dana biti potpuno zatvoren za javnost, naručio stotine boca Dom Perignona, pelješkog plavca, vina kojeg su brandirali Angelina Jolie i Brad Pitta, Miraval Rosea te 120 kilograma kavijara. U hotelu će odsjesti svi uzvanici, naravno uz sve sigurnosne provjere i zajamčenu privatnost, a rezervirani su i privatni avioni, najbolji hrvatski i svjetski chefovi. Cijeli događaj ekskluzivno će prenijeti američki Vogue koji je već na terenu i priprema se za opsežnu reportažu od čak deset stranica s jednog od top-događaja godine.

Za ovu prigodu par je iznajmio i Kazalište Marina Držića. Uz ‘blagoslov’ Grada Dubrovnika, ono će postati restoran/disco na jednu večer, a zakupljeni su i Sponza, Knežev dvor, Lovrjenac, a dio događanja bi se trebao odvijati i na Lokrumu. Nagađa se kako bi Fabioli i Jasonu na vjenčanju mogao pjevati i veliki Elton John. Također se govorilo se i o Ericu Claptonu i Stingu.

Pročitajte još

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist

[VIDEO] PREDVIĐA JOJ SE OSCAR Izašao je trailer za film s Kate Winslet sniman u Kuparima!

Dulist

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist