Grad

MJESNI ODBORI O REDUCIRANIM POLASCIMA ‘Raspored je privremen, pokrivaju se udarni termini, a školski prijevoz je ostao isti’

Libertas će od ponedjeljka sukladno dogovoru s predsjednicima mjesnih odbora Zaton, Orašac i Trsteno na liniji br 35 Dubrovnik – Brsečine prometovati reduciranim brojem polazaka. Kako navode iz Mjesnog odbora Zatona, razlog tome je teška ekonomska situacije koja nije zaobišla ni Libertas pa su mjesni odbori zamoljeni izvidjeti mogućnosti reduciranja broja polazaka.
Nadalje navode kako su se rukovodili s četiri glavna uvjeta, a to je da javni gradski prijevoz mora prometovati kako radnim tako i neradnim danima s naznakom da se pokrivaju udarni (najkorišteniji) termini prometovanja, da školski prijevoz ostaje nepromijenjen i da će se linije dodatno prilagoditi ‘Zimskom festivalu’ ako ga bude bilo, Uz to napominju kako je ovaj raspored privremen i bit će vraćen na prijašnji čim se poboljšaju ekonomski pokazatelji. Stoga je dogovoreno reduciranje nekih polazaka na liniji br. 35 .
-Ako izuzmemo učenike, broj korisnika usluge javnog prijevoza je doista malen no to svakako ne može biti, a niti jest razlog da nam ne bude dostupan javni gradski prijevoz iako nekorištenjem tih usluga dovodimo u pitanje njegovu svrsishodnost – navode iz Mjesnog odbora Zaton te mole građane za razumijevanje jer je i Libertas itekako imao razumijevanja za sve njihove potrebe do sada.

Pročitajte još

Na natječaj za davanje u najam gradskih stanova stigao 21 prigovor, rješavanje je u tijeku

Dulist

FRANKOVIĆ U OBILASKU Lokrum spremno dočekao posjetitelje

Dulist

PREDSTAVNICA GK PILE – KONO Katarina Doršner izabrana u tijelo za provedbu Plana upravljanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija