Aktualno

Mirenje najavljeno u podne

Kako nam je potvrdio sindikalni povjerenik Baldo Kovačević za sutra u 12 sati u Remizi, najavljen je termin mirenja između Uprave Libertasa i štrajkaškog odbora.

-Proces mirenja traje sve do dana za kada je najavljen štrajk. Sam štrajk može se odgoditi ukoliko pregovori budu vođeni dobrom vjerom-ističe Kovačević.

Podsjetimo, Samostalni sindikat radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske sindikalna podružnica Libertas-Dubrovnik na sjednici održanoj 15. veljače donijelo je Odluku da će se u poduzeću Libertas Dubrovnik organizirati i provesti štrajk radi zaštite gospodarskih i socijalnih interesa radnika u tom trgovačkom društvu.

Razlog je ugroženost interesa radnika prekidom pregovora poslodavca o zaključenju Kolektivnog ugovora i njegovom opetovanom, i nezakonitom otkazivanju već otkazanog kolektivnog ugovora te nepoštivanju Protokola o načinu vođenja pregovora od 30. kolovoza 2011. godine. Štrajk je najavljen za petak 24. veljače od 4 sata ujutro.

Pročitajte još

U Dubrovnik u lipnju stiže popularna CNN-ova emisija

Dulist

Mašanović prvi primarijus Zavoda za javno zdravstvo DNŽ

Dulist

Nadbiskupu Želimiru Puljiću pozlilo u Udbini na misi za žrtve Križnog puta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija