Grad

Ministrica Tramišak obišla Studentski dom u Dubrovniku

Ministrica Tramišak obišla Studentski dom u Dubrovniku

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak obišla je Kompleks studentskog doma Sveučilišta u Dubrovniku ovog petka u pratnji u pratnji rektora Nikše Buruma i ravnatelja Studentskog centra Marka Potrebice.

Izrazila je zadovoljstvo novosagrađenim objektom i poručila kako vjeruje da će novi studentski dom postati centar studentskog života i učiniti Dubrovnik još vidljivijim na karti sveučilišta.

-Mogu reći da je ovaj Studentski dom zaista jedan od impresivnijih objekata koji je zasigurno podigao kvalitetu studentskih domova u Republici Hrvatskoj i nametnuo novi standard – rekla je ministrica Tramišak.

Burum i Potrebic naglasili su da su studenti uselili početkom akademske godine, a da će projekt administrativno i ugovorno biti završen 15. veljače ove godine. U tom razdoblju održat će se i završna konferencija odnosno svečano obilježavanje završetka projekta što je jedna od ugovornih obveza Sveučilišta u Dubrovniku.

Većina financijskih sredstava osigurana je kroz Poziv MRRFEU Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

 

Pročitajte još

GRAD DUBROVNIK DIO KEKS OBITELJI Platite režije bez naknade preko aplikacije

Dulist

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist