Grad

Ministrica Tramišak obišla Studentski dom u Dubrovniku

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak obišla je Kompleks studentskog doma Sveučilišta u Dubrovniku ovog petka u pratnji u pratnji rektora Nikše Buruma i ravnatelja Studentskog centra Marka Potrebice.

Izrazila je zadovoljstvo novosagrađenim objektom i poručila kako vjeruje da će novi studentski dom postati centar studentskog života i učiniti Dubrovnik još vidljivijim na karti sveučilišta.

-Mogu reći da je ovaj Studentski dom zaista jedan od impresivnijih objekata koji je zasigurno podigao kvalitetu studentskih domova u Republici Hrvatskoj i nametnuo novi standard – rekla je ministrica Tramišak.

Burum i Potrebic naglasili su da su studenti uselili početkom akademske godine, a da će projekt administrativno i ugovorno biti završen 15. veljače ove godine. U tom razdoblju održat će se i završna konferencija odnosno svečano obilježavanje završetka projekta što je jedna od ugovornih obveza Sveučilišta u Dubrovniku.

Većina financijskih sredstava osigurana je kroz Poziv MRRFEU Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

 

Pročitajte još

AGLOMERACIJA DUBROVNIK Započeli radovi vodoopskrbe i odvodnje u Malom Zatonu

Dulist

Radovi na Lapadskoj obali ‘sele’ kod pumpe na Orsanu

Dulist

SLAŽE SE NOVA GRADSKA UPRAVA Brnin, Hladilo i Krile Prkoča privremene pročelnice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija