HrvatskaKoronavirus u Hrvatskoj

MINISTARSTVO PREPORUČUJE Ne putujte u Kinu, Republiku Koreju, Japan, Iran i Italiju

avion zrakoplov00

Uzimajući u obzir širenje zaraze i broj zaraženih koronavirusom, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske preporučuje izbjegavanje putovanja koja nisu nužna u Narodnu Republiku Kinu, Republiku Koreju, Japan i Islamsku Republiku Iran.

Također, ministarstvo preporučuje izbjegavanje putovanja koja nisu nužna u Italiju te izbjegavanje svih putovanja u regije Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Piemonte i Lazio.

-Budući da je najveći broj zaraženih koronavirusom do sada zabilježen u regijama Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Piemonte i Lazio, hrvatskim državljanima preporučuje se izbjegavanje svih putovanja u pogođene talijanske regije – navode iz Ministarstva.

-Hrvatskim državljanima preporučuje se stalno praćenje razvoja širenja zaraze te pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Svjetske zdravstvene organizacije – ističu iz Ministarstva.

Podsjetili su i da Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo svakoga dana u 15 sati na svojim mrežnim stranicama objavljuju najnovija saznanja o koronavirusu.

Pročitajte još

EU sud za ljudska prava odbio sve tužbe slovenskih ribara

Dulist

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist