Grad

Ministarstvo: Nikakvu odluku o Terminalu nismo donijeli

Ministarstvo: Nikakvu odluku o Terminalu nismo donijeli

Nakon što je koncesionar terminala u Gružu poslao danas priopćenje u kojem su ustvrdili kako očekuju da resorno ministarstvo poništi odluku Upravnog vijeća Lučke uprave Dubrovnik kojim je poništen predugovor, iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture su reagirali priopćenjem u kojem su napomenuli kako nikakva odluka nije donesena.

‘U Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture jučer 1. kolovoza 2016. godine održan je neformalan sastanak između zamjenika ministra pomorstva prometa i infrastrukture Mire Škrgatića i predstavnika Dubrovnik International Cruise Port Investment d.o.o. (DICPI) povodom odluke o raskidu predugovora o koncesiji od strane Upravnog vijeća Lučke uprave Dubrovnik.

Na neformalnom sastanku Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture zaprimilo je žalbu povodom odluke o raskidu predugovora međutim nije donijelo nikakvu službenu odluku nego će spomenuta žalba biti razmotrena od strane pravne službe Ministarstva, pravnih stručnjaka i Lučke uprave, a sve s ciljem utvrđivanja relevantnih činjenica koje su nužne prije donošenja službene odluke’ , poručili su iz Ministarstva.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist