Županija

Ministarstvo dijeli novac za izgradnju bazena

bazen wiki 01

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske objavilo je na svojoj web stranici Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem PROGRAMA KONKURENTNOST TURISTIČKOG GOSPODARSTVA.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma samo za projektnu aktivnost izgradnje i opremanja isključivo novih bazena, minimalne vodene tlocrtne površine 30m2 za vanjske i 20 m2 za unutarnje bazene (unutar čvrstih objekata).

Prijaviti se mogu  fizičke osobe – iznajmljivači, koji imaju propisanu registraciju „objekta u domaćinstvu“ do dana podnošenja prijave; kategoriju 3* i više zvjezdica te registrirane minimalno tri sobe ili šest kreveta i podmirene sve obveze (boravišna pristojba i turistička članarina).

Više informacija o ovome Javnom pozivu kao i sve potrebne obrasce za prijavu, možete naći na web stranici Ministarstva turizma: www.mint.hr u rubrici Potpore i krediti.

Javni poziv  otvoren je do 13. 6. 2014. godine, a za pomoć pri popunjavanju obrazaca za prijavu i sve potrebne dodatne informacije UO za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Dubrovačko – neretvanske županije stoji na raspolaganju.

Pročitajte još

The Guardian uvrstio Cavtat na listu najljepših obalnih gradova i mjesta

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist

[FOTO] Laureatima uručena priznanja Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist